keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Banaani-rahkaletut


Herkuttelee banaani-rahkaletuilla aamiaisella tai salitreenin jälkeen! 

Helpot banaani-rahkaletut maistuvat silloin kun tekee mieli  jotain makeaa, mutta terveellistä syötävää. Herkulliset trendiletut valmistuivat tällä kertaa gluteenittomista jauhoista, mutta ne voi valmistaa myös vehnä-, soija- tai kookosjauhoista. Urheilija pyöräyttää letut proteiinijauheesta.



BANAANI-RAHKALETUT
(noin 14 pikkulettua)

2 banaania
250 g rahkaa
3 kananmunaa
¾ dl valitsemiasi jauhoja (vehnä, gluteeniton, soija, kookos, proteiini)
1 tl vaniljasokeria
½ tl kanelia
¼ tl suolaa
voita (tai öljyä) paistamiseen

Pilko banaanit. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

Kuumenna nokare voita ohukaispannussa, annostele kuplivan rasvan päälle vajaa ½ dl taikinaa ja paista molemmin puolin miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Tarjoile letut hunajan ja marjojen kanssa.

Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.