Broilerivokki on mainio arkiruoka, sillä koko ateria valmistuu varttitunnissa. Täysjyvänuudelit toimivat parempina hiilihydraatin lähteinä ja mukaan pilkotut kasvikset antavat väriä sekä makua.
BROILERIVOKKI TÄYSJYVÄNUUDELEILLA
1 pkt (n. 450 g) marinoimattomia broilerinfileesuikaleita
2 rkl öljyä
1 porkkana
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
1 valkosipuli
100 g täysjyvänuudeleita
½ dl makeaa chilikastiketta
1 rkl soijaa
½ rkl osterikastiketta
mustapippuria myllystä
½ tl chilimaustetta
kourallinen (suola)pähkinöitä
- Kuumenna osa öljystä paistokasarissa. Lisää broilerisuikaleet kahdessa erässä ja ruskista ne nopeasti hyvällä lämmöllä.
- Suikaloi broilerien paistuessa porkkana, kesäkurpitsa ja sipulit. Lisää kasvissuikaleet ja tilkka öljyä lähes kypsien broilerisuikaleiden sekaan pannulle. Paista käännellen hetki.
- Keitä nuudeleita muutama minuutti kiehuvassa vedessä (katso keittoaika pakkauksesta), valuta ja lisää pannuun. Paista vokkia vielä hetki sekoitellen nuudelien kanssa ja mausta. Ripottele pinnalle (suola)pähkinöitä.
Lähetä kommentti