sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Paahdetut verigreipit



Greippien satokausi on nyt parhaimmillaan! Uunissa karamellisoidut verigreipin puolikkaat ovat piristävän raikas herkku, joka maistuu niin brunssipöydässä kuin jälkiruokanakin. Nämä kirpeän makeat ja mehukkaan verigreipit katosivat parempiin suihin sunnuntain kunniaksi aamupalapöydässä. Paahtaminen sokerin kanssa tasoittaa mukavasti greipin karvasta makua ja tuo mehukkuuden hyvin esiin. Syöminen onnistuu irvistelemättä ja näihin tulee melkein himo! Pinnalle ripoteltavan sokerin voi korvata esimerkiksi hunajalla tai vaikkapa kookossokerilla.

PAAHDETUT VERIGREIPIT
2 verigreippiä
4 tl ruokosokeria
Halkaise greipit ja laita ne leikkauspinta ylöspäin uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Ripottele pinnalle sokeria. Paahda uunissa 225 asteessa noin 5-10 minuuttia. Syö lämpimänä lusikalla suoraan kuorestaan.
Syö paahdettu verigreippi lusikalla suoraan kuorestaan


.

Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.