Greippien satokausi on nyt parhaimmillaan! Uunissa
karamellisoidut verigreipin puolikkaat ovat piristävän raikas herkku, joka
maistuu niin brunssipöydässä kuin jälkiruokanakin. Nämä kirpeän makeat ja
mehukkaan verigreipit katosivat parempiin suihin sunnuntain kunniaksi
aamupalapöydässä. Paahtaminen sokerin kanssa tasoittaa mukavasti greipin
karvasta makua ja tuo mehukkuuden hyvin esiin. Syöminen onnistuu irvistelemättä
ja näihin tulee melkein himo! Pinnalle ripoteltavan sokerin voi korvata
esimerkiksi hunajalla tai vaikkapa kookossokerilla.
PAAHDETUT
VERIGREIPIT
2
verigreippiä
4 tl ruokosokeria
Halkaise
greipit ja laita ne leikkauspinta ylöspäin uunivuokaan tai leivinpaperin päälle
pellille. Ripottele pinnalle sokeria. Paahda uunissa 225 asteessa noin 5-10
minuuttia. Syö lämpimänä lusikalla suoraan kuorestaan.
Syö paahdettu verigreippi lusikalla suoraan kuorestaan |
.
Lähetä kommentti