Herkkulasagnea reilussa puolessa
tunnissa! Lasagnen
valmistaminen ei tämän helpommaksi muutu, sillä ohje ei vaadi turhia
kikkailuja,
mausta kuitenkaan tinkimättä. Valmis laadukas tomaattikastike,
tuorepastalevyt sekä mehevä ricottajuusto takaavat herkullisen
lopputuloksen. Täyteläinen ja mehevän kostea ricottalasagne tuo
tuulahduksen
italialaisesta keittiöstä.
NOPEA RICOTTALASAGNE
400 g naudan jauhelihaa
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 prk laadukasta pastakastiketta
4 tomaattia
1 prk ricottajuustoa
100 g parmesaania raastettuna (raasta itse!)
1 dl basilikaa
1 pkt tuorepastaa levyinä (200 g)
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Raasta parmesaani. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä paistinpannussa ruskeaksi ja murumaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon pastakastike. Anna kiehua kasaan muutama minuutti.
- Viipaloi tomaatit ½ sentin paksuisiksi.
- Lisää kastikkeen joukkoon ricottajuusto, kaksi kolmasosaa juustoraasteesta ja basilikasilppu. Tarkista maku.
- Lisää kerroksittain jauhelihaseosta, tomaattiviipaleita ja lasagnelevyjä voideltuun uunivuokaan. Jätä päällimmäiseksi jauhelihaseosta ja tomaattiviipaleita. Sirottele loput juustoraasteesta pinnalle.
- Paista lasagnea uunissa noin 20 minuuttia.
Buon appetito! |
Lähetä kommentti