torstai 26. maaliskuuta 2015

Trooppinen chia-vanukas




Värikästä välipalaa ja makuhermojen hemmottelua! Tämä herkullinen chia-kookosvanukas
maistuu helppona aamupalana, täyttävänä välipalana tai vaikkapa pääsiäisen jälkiruokapöydässä. Vanukas on valmistettu chia-siemenistä, kookosmaidosta ja banaanista, joka tuo vanukkaaseen tarvittavan makeuden. Erillistä makeutusta ei siis tarvita. Chia-siemenet saavat geeliytyessään aikaan vanukkaan rakenteen ilman liivatetta. Ohje suklaiseen chia-vanukkaaseen löytyy täältä!


TROOPPINEN CHIA-VANUKAS
(3-4 annosta)

1 tlk kookosmaitoa
1 kypsä banaani
½ limen puristettu mehu
1 dl chia-siemeniä
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun: passionhedelmää ja ananaskirsikoita
  1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi massaksi. Voit valmistaa massan myös sauvasekoittimella.
  2. Annostele pieniin jälkiruokakulhoihin ja anna tekeytyä vähintään 15 minuuttia jääkaapissa. Koristele juuri ennen tarjoilua.

 

Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.