tiistai 19. toukokuuta 2015

Mansikkainen chia-vanukas


Kesä on kohta täällä! En voi olla hehkuttamatta, kun aamulenkillä tuoksuu vastaleikattu ruoho, läheiselle pienelle uimarannalle oli kipattu uuden uutukaista hiekkaa ja kaupungin viime kesänä istuttama kukkaniitty puskee mitä mielenkiintoisempia versoja. Suosittu chia-vanukas on tullut tutuksi blogissa jo muutaman aiemman reseptin kautta, mutta tällä kertaa vanukas taipuu kesäiseksi mansikkavanukkaaksi. Pakastemansikoista, banaanista ja chia-siemenistä syntyy superhelppo ja herkullinen jälkiruoka tai vaikkapa aamupala aurinkoisella parvekkeella nautittavaksi. Tätä reseptiä pitää kokeilla kesän kotimaisiin mansikoihin!
Trooppisen chia-vanukkaan ohje löytyy täältä ja suklaavanukkaaseen täältä!
MANSIKKAINEN CHIA-VANUKAS
(2-3 annosta)
3 dl (pakaste)mansikoita
1 kypsä banaani
½ dl chia-siemeniä
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi massaksi. Voit valmistaa massan myös sauvasekoittimella. Annostele pieniin jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja anna tekeytyä vähintään 15 minuuttia jääkaapissa.
Aamulenkillä Ihmemaassa! Pitää varoa, ettei tipahda kaninkoloon..

Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.