Kiinnostaisiko kokkikurssi?
Kokkauskursseja jo vuodesta 2006! Olen pitänyt
työväenopistoissa erilaisia kokkauskursseja lähes 50 eri aihekokonaisuudesta. Ohessa kurssikuvaukset viimeisimmistä kursseista.
JOS ISOÄITI BLOGGAISI JA KOKKAISI (22.9.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)
Perinneruokaa
pilke silmäkulmassa. Sukellamme perinteisen suomalaisen keittiön maailmaan,
jossa reseptit yhdistetään rohkeasti moderniin muotoon. Hemmottelemme
herkkusuita mm. pelti-karjalanpiirakalla, pizzabostonilla, After Eight
-mokkapaloilla sekä kinuskisella puolukkakukolla. Ruokien esteettisyyteen
kiinnitetään huomiota myös eri tavalla kuin varsinaisissa perinneruoissa. Nämä
uudella twistillä varustetut lapsuusmuistot voi ikuistaa houkutteleviin
Instagram kuviin (kurssilla tätä varten kuvausnurkkaus ja rekvisiittaa).
KARELIA À LA CARTE (27.10.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)
Karjalaisen kulinarismin lähtökohtia ovat paikallisuus,
vieraanvaraisuus ja luonto. Karjalaisen keittiön tapaan pöytään katetaan tuoreista
kotimaisista raaka-aineista valmistettua suunmyötäistä ruokaa perinteitä unohtamatta. Menussa maistuvat mureaksi haudutetun villisian, lampaan ja
karjalanpaistin aromit, muikut ja muut järvikalat, siitake- ja metsäsienet,
kasvikset monessa muodossa, uunissa haudutetut hunajaiset juurekset sekä suussa
sulavat perinneleivonnaiset kuten karjalanpiirakat, sultsinat ja
vatruskat.
SUUPALOJA MAAILMALTA (24.11.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)
Maistelumenussa maailman kiehtovimpien ruokakulttuureiden pikkusyötävät. Makumatkalla maistellaan eri maiden pikkuruokia ja naposteltavia. Pikkujouluhenkinen maistelumenu koostuu mm. raikkaista skandinaavisista ja suomalaisista herkuista, Espanjan auringon innoittamista tapaksista ja Lähi-Idän mausteisista ja maanläheisistä mauista. Haarukoita pöytään ei tarvita, sillä nämä herkut syödään käsin. Tervetuloa viettämään rento ilta yhteisen pöydän ja hyvän ruoan ääressä!
AIEMMAT KURSSIT
Ohessa aiemmin toteuttamiani kursseja. Osa kursseista on yhden
illan kokonaisuuksia ja osa useamman kerran paketteja.
- Brittiläisiä aamiaisherkkuja vegaanisesti
- Brunssi
sadonkorjuun aikaan
- Dîner
français
- Espanjan
auringon alla
- Gluteeniton
vegebrunssi
- HelsinkiMenu
itse tehden
- Herkkuja
ilman sokeria ja gluteenia
- Hyvän mielen pikaruokaa
- Hyvän
olon brunssi
- Iloiset
leipurit -kurssi (6.-luokkalaisille)
- Italialaisia
jouluherkkuja ja viiniä
- Italian makuja ja viinejä maakuntakierroksella (3 opetuskerran kurssi Fancesco Benedin kanssa, Profumo d'Italia)
- Karelia
àla carte
- Karjalaiset
tapakset
- Karjalaisia
leivonnaisia
- Karibialainen
ilta
- Kiertomatka
Kaakkois-Aasiassa
- Kalaruoat
ja niiden viinikumppanit
- Kiitos
hyvää pikaruokaa - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia
- Kippis
keväälle - kuohuva brunssi
- Kokkausta
ja ruokakuvausta keittiössä (yhteistyössä ammattivalokuvaajan kanssa)
- Kupliva brunssi ystävälle
- Lasten
ja nuorten kokkikurssi (10-14-vuotiaille)
- Mannerheimin
pöydässä
- Miesten
kokkikurssi
- Nykykarjalainen
pitopöytä
- Olut ja
ruoka
- Pastaa
ja viiniä Italiasta
- Perulainen
illallinen
- Pääsiäisbrunssi
- Pääsiäisen
juhlaruuat ja niiden viinikumppanit
- Ravintola
Oma koti
- Ruoka-
ja viinikurssi (5 opetuskerran kurssi)
- Samppanjabrunssi
- Samppanjabrunssi
ystävälle
- Savolainen
zakuskapöytä
- Superbrunssi
(superfoodit)
- Suupaloja
- naposteltavaa maailmalta
- Syksyinen gluteeniton vegebrunssi
- Smoothiekulhot
ja leivokset
- Vappubrunssi
- Vegaanin
katuruokaa
- Viljaton
kattaus
Tiedustelut kursseista: foodiliciousbyanne@gmail.com
Lähetä kommentti