KOKKAUSKURSSIT



Kiinnostaisiko kokkikurssi? 

Kokkauskursseja jo vuodesta 2006! Olen pitänyt työväenopistoissa erilaisia kokkauskursseja lähes 50 eri aihekokonaisuudesta. Ohessa kurssikuvaukset viimeisimmistä kursseista.

JOS ISOÄITI BLOGGAISI JA KOKKAISI (22.9.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)

Perinneruokaa pilke silmäkulmassa. Sukellamme perinteisen suomalaisen keittiön maailmaan, jossa reseptit yhdistetään rohkeasti moderniin muotoon. Hemmottelemme herkkusuita mm. pelti-karjalanpiirakalla, pizzabostonilla, After Eight -mokkapaloilla sekä kinuskisella puolukkakukolla. Ruokien esteettisyyteen kiinnitetään huomiota myös eri tavalla kuin varsinaisissa perinneruoissa. Nämä uudella twistillä varustetut lapsuusmuistot voi ikuistaa houkutteleviin Instagram kuviin (kurssilla tätä varten kuvausnurkkaus ja rekvisiittaa).

KARELIA  À LA CARTE (27.10.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)

Karjalaisen kulinarismin lähtökohtia ovat paikallisuus, vieraanvaraisuus ja luonto. Karjalaisen keittiön tapaan pöytään katetaan tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettua suunmyötäistä ruokaa perinteitä unohtamatta. Menussa maistuvat mureaksi haudutetun villisian, lampaan ja karjalanpaistin aromit, muikut ja muut järvikalat, siitake- ja metsäsienet, kasvikset monessa muodossa, uunissa haudutetut hunajaiset juurekset sekä suussa sulavat perinneleivonnaiset kuten karjalanpiirakat, sultsinat ja vatruskat.  


SUUPALOJA MAAILMALTA (24.11.2020, Stoa, Helsingin työväenopisto)

Maistelumenussa maailman kiehtovimpien ruokakulttuureiden pikkusyötävät. Makumatkalla maistellaan eri maiden pikkuruokia ja naposteltavia. Pikkujouluhenkinen maistelumenu koostuu mm. raikkaista skandinaavisista ja suomalaisista herkuista, Espanjan auringon innoittamista tapaksista ja Lähi-Idän mausteisista ja maanläheisistä mauista. Haarukoita pöytään ei tarvita, sillä nämä herkut syödään käsin. Tervetuloa viettämään rento ilta yhteisen pöydän ja hyvän ruoan ääressä! 


AIEMMAT KURSSIT
Ohessa aiemmin toteuttamiani kursseja. Osa kursseista on yhden illan kokonaisuuksia ja osa useamman kerran paketteja. 

  • Brittiläisiä aamiaisherkkuja vegaanisesti
  • Brunssi sadonkorjuun aikaan
  • Dîner français
  • Espanjan auringon alla
  • Gluteeniton vegebrunssi
  • HelsinkiMenu itse tehden
  • Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia
  • Hyvän mielen pikaruokaa
  • Hyvän olon brunssi
  • Iloiset leipurit -kurssi (6.-luokkalaisille)
  • Italialaisia jouluherkkuja ja viiniä
  • Italian makuja ja viinejä maakuntakierroksella (3 opetuskerran kurssi Fancesco Benedin kanssa, Profumo d'Italia)
  • Karelia àla carte
  • Karjalaiset tapakset
  • Karjalaisia leivonnaisia
  • Karibialainen ilta
  • Kiertomatka Kaakkois-Aasiassa
  • Kalaruoat ja niiden viinikumppanit
  • Kiitos hyvää pikaruokaa - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia
  • Kippis keväälle - kuohuva brunssi
  • Kokkausta ja ruokakuvausta keittiössä (yhteistyössä ammattivalokuvaajan kanssa)
  • Kupliva brunssi ystävälle
  • Lasten ja nuorten kokkikurssi (10-14-vuotiaille) 
  • Mannerheimin pöydässä 
  • Miesten kokkikurssi
  • Nykykarjalainen pitopöytä
  • Olut ja ruoka
  • Pastaa ja viiniä Italiasta
  • Perulainen illallinen
  • Pääsiäisbrunssi
  • Pääsiäisen juhlaruuat ja niiden viinikumppanit
  • Ravintola Oma koti
  • Ruoka- ja viinikurssi (5 opetuskerran kurssi)
  • Samppanjabrunssi
  • Samppanjabrunssi ystävälle
  • Savolainen zakuskapöytä
  • Superbrunssi (superfoodit)
  • Suupaloja - naposteltavaa maailmalta 
  • Syksyinen gluteeniton vegebrunssi
  • Smoothiekulhot ja leivokset
  • Vappubrunssi
  • Vegaanin katuruokaa
  • Viljaton kattaus


Tiedustelut kursseista: foodiliciousbyanne@gmail.com





Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.