Herkuttelee banaani-rahkaletuilla aamiaisella tai salitreenin jälkeen!
Helpot
banaani-rahkaletut maistuvat silloin kun tekee mieli jotain makeaa, mutta terveellistä
syötävää. Herkulliset trendiletut valmistuivat
tällä kertaa gluteenittomista jauhoista, mutta ne voi valmistaa myös vehnä-,
soija- tai kookosjauhoista. Urheilija pyöräyttää letut proteiinijauheesta.
(noin 14 pikkulettua)
2 banaania
250 g rahkaa
3 kananmunaa
¾ dl valitsemiasi jauhoja (vehnä, gluteeniton, soija, kookos, proteiini)
1 tl vaniljasokeria
½ tl kanelia
¼ tl suolaa
voita (tai öljyä) paistamiseen
Pilko banaanit. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa.
Anna taikinan turvota 10 minuuttia.
Kuumenna nokare voita ohukaispannussa, annostele kuplivan rasvan päälle
vajaa ½ dl taikinaa ja paista molemmin puolin
miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
Tarjoile letut hunajan ja marjojen kanssa. |
Lähetä kommentti