maanantai 9. helmikuuta 2015

Vokkia vartissa





Broilerivokki on mainio arkiruoka, sillä koko ateria valmistuu varttitunnissa. Täysjyvänuudelit toimivat parempina hiilihydraatin lähteinä ja mukaan pilkotut kasvikset antavat väriä sekä makua.

BROILERIVOKKI TÄYSJYVÄNUUDELEILLA

1 pkt (n. 450 g) marinoimattomia broilerinfileesuikaleita
2 rkl öljyä
1 porkkana
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
1 valkosipuli
½ dl makeaa chilikastiketta
1 rkl soijaa
mustapippuria myllystä
½ tl chilimaustetta
kourallinen (suola)pähkinöitä

  1. Kuumenna osa öljystä paistokasarissa. Lisää broilerisuikaleet kahdessa erässä ja ruskista ne nopeasti hyvällä lämmöllä.
  2. Suikaloi broilerien paistuessa porkkana, kesäkurpitsa ja sipulit. Lisää kasvissuikaleet ja tilkka öljyä lähes kypsien broilerisuikaleiden sekaan pannulle. Paista käännellen hetki.
  3. Keitä nuudeleita muutama minuutti kiehuvassa vedessä (katso keittoaika pakkauksesta), valuta ja lisää pannuun. Paista vokkia vielä hetki sekoitellen nuudelien kanssa ja mausta. Ripottele pinnalle (suola)pähkinöitä.


Lähetä kommentti

© FOODILICIOUS BY ANNE. Made with love by The Dutch Lady Designs.